VINTER FAN...

så jävla kallt ute att man inte vill gå utanför dörren, speciellt inte på morgonen fett segt. men idag var jag och edvin och köpte nya everest vinter jackor, så nu jävlar kommer jag inte frysa ett piss ! :D

imorn blir det shopping för pengarna jag fick igår när jag fyllde år, pusssssssssshej.

BRUNETT !

äntligen har jag färgat håret! vissa tyckte att jag ska bara blondin fortfarande, men dom flesta hittils tyckre att jag passade bättre i brunt. jag blev iaf jätte nöjd och de va faktiskt värt 1600 kr ;)


MÅR SKIT

vaknade på nån konstig sida ida, har mått jätte dåligt och känner mig stressad hela tiden. mamma fick sjuk anmäla mig imorse så jag gick inte till skolan. mår fortfarande ganska dåligt men börjar få panik av att jag suttit inne typ hela dagen och inte gjort nånting, har bara lust att gå ut och träffa alla...

juste, ska snart ringa och beställa klipptid och färgning, brunett here i come.


SOVMORGON IMORN

imorn så blir de att träffa rebecca, efter det så ska jag nog hem till albin & edvin som fyller år imorn. har inte haft sånt blogg hummör dom senaste dagarna, men ja ska bättra mig;) i helgen vet jag inte vad som händer, hittar säkert på nått kul iaf. vi hörs bye.


HÄRLIG DAG

har träffat massa folk idag, men har faktiskt inte gjort så mycket. kom nyss hem och sitter här vid datan och lyssnar på riktigt tung musik! ska snart gå och lägga mig, är jätte trött och har knappt sovit något inatt. godnatt!


no make up(a)


RSS 2.0