THAILAND HERE I COME

åker till thailand imorn och är borta 16 dagar. tar med datorn, men är inte säker på om det finns nån uppkoppling som är gratis där, men då vet ni varför i så fall jag inte bloggar. ha det bra i sverige ;)

SHAAAAHO

vaknade hos ebba idag rätt så tidigt etersom vi färgade hennes hår igår som blev grönt... så vi ställde klockan på 9 så vi gick direkt till ica och köpte ny hårfärg, så nu är det ingen fara längre:)
inte långt kvar tills jag åker till thailand nu, gud va jag kommer sakna alla! :'(


24 JULI

shaaa, sitter här och är typ helt hyper och har skit tråkigt hehhehheheheh. tror jag ska sätta på en film eller någoning innan jag får apstinens av att bara sitta framför en dator. om jag inte hittar en bra film så fär jag ringa någon och spendera min tid på, haido.


passar på att lägga in en mycket vacker bild, njuuuut


PLANER FÖR IMORN

 TILL STAN OCH KÖPA EN NY PIERCING TILL LÄPPEN

TRÄFFA ENGELIQA EN SNABBIS

FRSÖKA FIXA EN BIKINI SOM JAG SKA HA TILL THAILNAND

TRÄFFA JOSEFIN OM JAG HINNER


BILDER FRÅN IDAG

här kommer bilderna från idag när vi rökte vattenpipa som sagt.














ALMÄNT SEG

hej bloggen, kom nyss hem från att varit ute med angeliqa. just nu händer inget specielt, drogar musik och redigerar bilder. kanske lägger in bilder från när vi rökte vattenpipa lite senare, blogulater !


UTGÅNG

idag vaknade jag hos ebba, tog bussen med albin till skiljebo och träffade edvin. efter de träffade vi massa andra och drog hem till mig. nu har dom precis dragit så ska jag, mamma, tommy och kalle åka ner ch äta kinamat. bloggar nog mer när jag kommer hem, ciao !


KÄKA PÅ TAKET

hej bloggen, har inte lagt in något för de har hänt så mycke senaste dagarna. va med benny och köpte pizza för någon dag sen, hade inte 20 spän till att sitta där och äta så vad gör vi? jo, vi tar cyklarna och sätter oss och käkar på malmabergs skolans tak, hah fett chill (a)




DROGAR MUSIK

kom nyss hem och letar efter en film ja hade tänt kolla på om ja inte hittar den snart vet jag inte vad ja gör. idag har jag legat och solat halva dagen med ida, josefin och ebba, annars har faktiskt inte hänt så mycke annat. imorn tror jag att ja drar ner på stan och köper hårfärg.

ska fortsätta leta efter filmen, kanske lägger in något senare puss !





LEXAND SOMMARLAND

kom nyss hem från kristina. vi har bestämt på måndag att jag, kristiina, benny och ebba ska till lexand sommarland tillsammans. fyfan va kul ! ska ta tåget dit, sen kanske vi ska sova kvar en natt med tält och sen åka hem dagen efter på morgonen. kommer nog bli en utav sommarens bästa minne:)




UTGÅNG

ska dra ut nu och träffa benny, lite senare ska jag nog träffa kristiina. blog u later!

BARNVAKT

har lovat pappa att va barnvakt idag, fyfan va segt. men ja känar ju 500 kr på de så ja. har inte gjort nått idag, typ solat och suttit vid datorn. väntar bara på att pappa ska komma hem vid 4 så drar jag ut.

juste, va inne på min gammla dator och hittade massa bilder från förra året, hahaha fyfan !


fin man va...




FIXAT

nu ser min bloggdesign lite bättre ut än innan, så nu får de bli så här ett tag. har varit med ebba och benny idag. senare drog benny hem och så träffade vi angeliqa, ida och josefin. skön dag med fööör mycke sol -.-


F*KING BLOGGDESIGN

har försökt göra om min bloggdesign, men den blev helt fucked up. tänkte fixa den nu, men de är så här varmt överallt och jag pallar inte att sitta inne i värmen med en dataor och göra något bra med designen så nej. får fixa det en annan dag ist ;)


bild från igår.


HJÄLP MIG?!?!?!

ska färga håret snart, eftersom min utväxt är ennnormm, och då tänkte jag att jag skulle passa på att färga hela håret så det blir lite förändring. men vet inte om jag vill färga antingen blondare som är jätte fint nu när det är sol ute. eller om jag ska bara färga utväxten och göra lite mörkblonda slingor så det ser mer naturligare ut. vad tycker ni?




HEMMA FRÅN STHLM

kom nyss hem från stockholm, ja är helt trött i benen. bilder från vad ja köpte lägger jag ut senare, puss.

M + E

hade tänkt skriva om vad som har hänt den här veckan med ebba lebba:):):):)
 
tisdag: vaknade hos ebba vid halv 1. sen fixa vi oss och drog hem till mig. efter de gick vi till framnäs och så råka vi träffa på linus och adam, hahahahan så låste dom in oss i en trapp så vi kom inte ut. till slut när vi kommit ut drog vi till hamnen och träffade fredrik och linus. sen hade typ fredrik sönder ebbas simkorrt så nu kan hon inte smsa:((((

onsdag: sov hos ebba igen och vi vaknade rätt så sent. vi tog bussen ner på stan och träffade jesper. gjorde typ inget gled runt och kolla lite. kom nyss hem så ska vi snart grilla, hare.


SHABALALALA

kom hem för typ ett tag sen från stan där ja träffa jenna och elina. är skit trött fast jag sovit typ 8 timmar inatt, men aja. imorn vet jag inte vad som händer, men hittar säkert på något kul. god natt, kyss på stjärten !

lägger in ilderna från igår, har ändå inget liv just nu:)









05/7 - 10

idag har älskling sovit här, tog de chill och somna rätt så tidigt. vaknade vid 12 tiden och drog till benny. har varit ute sen dess och kom nyss hem för att käka. senare drar jag och träffar benny igen ett tag eftersom han åker iväg med familjen nånstans haha vet inte vart.

bloggar nog mer sen, pusspuss.


RSS 2.0