LONDON TODAY

yes, idag åker jag till london, så jag kommer nog inte kunna blgga förens på söndag. pusspuss!








STRESS

ska snart till träningen. skrev inget igår, eftersom jag fixade min header och tänkte inte på något annat. måste skynda mig nu, får se om det blir något inlägg ikväll. pusshej!




BOUNCE I GLOBEN


















mer bilder från idag kommer imorgon !








HELLO KITTY

hittade massa små söta saker med hello kitty på olika sidor, haha de är fan helt sjukt ibland..







sött va? :)







HELLO STOCKHOLM !

sitter här och packar upp mina grejer. tog med mig min lilla dator i väskan så jag kan blogga när jag är här i stockholm! imorn blir det shopping i massor och på kvällen, bounce föreställning. ha en bra kväll/natt ;)


ni vet ju att ja har bra webbcamera ...







APRIL VÄDER -.-

har inte uppdaterat något igår och idag pga att min dator pajade och gick inte att komma ut på nätet. men nu är det fixat iaf. idag har det snöat & regnat, tror ja tar och bokar en resa till thailand! ;s

 

 

 


DRAR NER PÅ STAN

godmorgon, ska snart ner till ruffino idag igen. efter så tror ja att jag och amanda hittar på nått. sen har jag träning och kommer hem halv 7. bloggar mera då, ciao.


VAKNADE TIDIGT

har inte vart hemma nånting idag nästan. vaknade typ 6 imorse och började ju halv 10, nödvändigt...
skulle lagt in något då men jag orkade inte, hehe. så jag lägger upp de nu ist !





ja vet att ni gillar mina strumpor ;ppPpPPpp






PRAO

har sovmorgon imorn eftersom att ja har prao. ska jobba på ruffino med amanda, haha ser fram emot de. ska möta upp henne innan så börjar vi halv 10 och slutar 3 nice va? ;) haha kan ni tänka er oss tillsammans och jobba? haha de kan ju bli katastrof eftersom vi jobbar på restaurang och har typ IG i hemkunskap, men vi behöver nog inte laga mat, hoppas jag..







HOME SWEET HOME

hemma från stockholm nu, och det va en riktigt rolig och bra tävling tycker jag. i par kom vi till final och kom 6a av 12 eller något sånt ( 3e tävlingen i star ). och i singel kom jag 7 av 59 stycken och det blev en prick också, så bara ja kämpar på så kanske jag kan ta en prick på SM så jag går upp i superstar:)

jag antar att de är måånga som inte fattar någonting av vad jag menar men jaja:)

haha ja här ser ni mitt fina hår + sminkning efter en tävling i en jumpasal en hel dag.






STOCKHOLM

snart drar jag till stockholm på disco tävling. fan va kul säger ja bara. om jag kan låna dannes data i sthlm så kan jag hinna blogga ikväll, men vi får se. annars hörs vi på söndag ! :)



nån bild från förra året, haha





RENGÖRNING

ska snart rengöra min piercing igen, jobbigt är det men det måste bara göras. kom på att jag har ju prao på ruffino nästa vecka. och eftersom det är en restaurang får man inte ha piercingar.. men jag får sätta dit en plåsterlapp så länge !










...

har fixat en jätte slarvig och ful header medans den annan jag håller på med ska bli klar. tänkte bara för de är väl bättre de än inget? ska fortsätta med min spanska nu, ha en fortsatt trevlig kväll.






BESTÄLLT

har beställt ett par örhängen från cocoo.se ! gud vad jag älskar den butiken. det finns ju hur mycket som helst att köpa och beställa där, och frakningen är helt gratis. länk: http://www.cocoo.se/default.asp


                                              





TISDAG !

godmorgon kära bloggläsare ! snart ska jag iväg med mamma och mormor till min gammelmormors grav. det är varmt ute idag så det blir vell en ute-dag today. juste klipptid beställd ! så nu ska jag få en klippning och färgning på fredag morgon, jippie ! :)

fast vaknade också av idag att nogon med fyra tassar och väldigt liten sak bet sönder min fondation borste. hund ***** !


ANSIKTSRENGÖRING

 

1. gentle waterproof används för att ta bort smink vid ögonen

2. cleansing skin tonic tar bort smink rester i ansiktet

3. aco acnelösning förhindrar att få acne/finnar

4. moisturising face gel används efter dom andra produkterna så huden återhämtas

5. shea body butter en mjuk och bra hudkräm som kan användas på hela kroppen.

 

här har ni produkterna jag använder för att inte få dålig hy med finnar o.s.v.







JAG ÖVERLEVDE!?

kom nyss hem från jovana, vi har varit på hälla idag och kollat lite. köpte silvershampoo på kicks också. sen cykla vi hem till henne och kollade på the groudge, haha ursh ! sen skulle ja cykla hem kålsvart ute och typ inga gatulampor på vägen, så insåg att jovana fick förlja med mig en bit. men nu är jag hemma, och kan man tänka sig? jag lever fortfarande ;)





MIN KÄRA KAMERA

jag kom på för några dagar sen att jag har en kamrea jag inte använt på typ ett år. ska nog börja använda den lite mera. men min mobil har ju så bra kamera så båda funkar vell lika bra nästan :)



naw, min lilla bebis !







BACK ON TRACK

hello sweden ! nu är jag hemma så har lite tid till att blogga fram mot kvällen. ska bara vara hemma ikväll, och kolla lite på despearte husewife första sesongen haha min favorit serie. imorn ska jag träffa jovana, kul ska det bli. har inte träffat henne på år och dar.. om man får överdriva :)

sssseriösoo ;)







TRÄNING IGÅR/IDAG

la inte upp något igår eftersom jag var ute hela dagen/kvällen. och sedan sov jag ju kvar hos amanda. riktigt rolig kväll med amanda, kristiina och benny. har nyss tränat klart, så ska snart hem till amanda igen, ha det !

idag på träningen:)







PÅ TRÄNING

ska ner på träning nu, så vi hörs efter ett! ciao.





SNART SÅ...

jag har räknat ut att det är

tills jag åker till london! gud va jag ska shoppa och shoppa...






MORGONDAGENS PLANER

imorn drar jag ner på privatlektion med lisa vid 12. sen efter det ska ja nog träffa amanda och kristiina och vet inte om någon mer hänger på. ska vell typ inte göra något specielt tror jag. bloggar nog innan jag åker till träningen.

haha, riktigt fin webbcam bild från idag... enjoy !







PÅSKMIDDAG

sitter här och nördar med facebook. min data har varit jätte seg idag så har inte kunnat lägga in något på bloggen, men nu är det fixat ! har ni fått några påskägg än då? ;) det har iaf jag. massa godis och en ring från gina, så cute !

visst var den söt va? :)







SKA BLOGGA MERA !

hej hej bloggen & glad påsk !
började med påskägg direkt på morgonen, haha inte så nödvändigt kanske. ska fixa mig, sen ner på dansen och träna till kl 1. senska jag träffa amanda, får vell se vad vi hittar på för kul. jag har bestämt mig att jag ska börja blogga mera, så min blogg blir rolig att läsa ;) ha en bra dag så kolla in här lite senare då! ciao.


dagens outfitt (oredigerad bild)







RSS 2.0