MIDSOMMAR

är såhär trött just nu så jag skulle kunna somna när om helst. har sovit hos älskling inatt med benny, ebba och albin. nu är jag hemma och mormor kom nyss hit och sen ikväll tror jag att ja drar och träffar melissa om ja får, har sovit borta varje dag dom senste veckorna typ, hehe(a)

ha en glod midsommar, puss.


GOOD MORNING

gick in på datan ett tag och kom på att bilderna från disco sm har kommit ut! fast av nån konstig anledning går dom inte att lägga ut så de får bli någon annan gång. kommer kanske inte blogga mer förens imorn, pusshej !


NATTINLÄGG

tjaaaaa, kom hem för typ en timme sen. har vart ute sen typ 3 på dan med benny, albin, ebba och frej.haha fan va kul vi hade!  och imorn måste ja typ upp ganska tidigt för måste träffa mormor och käka, sen träffar ja alla som ja va med idag + ngra till och typ tälta ? aja kul blir de nog.

godnatt hörs nog imorn, puss !

bild från igår.

 


LÖRDAG 02:02

hej bloggen, rätt så länge sen ja la in något. har vart hemma hos melissa och inte gjort så mycket. drog hem vid 10. tidigare idag har det inte hänt så mycket heller, kollade på the hounting in conecticut en skräck film, helt själv haha ! nej, nu ska ja sova hoppas ja inte får mardrömmar, pusspuss.


RSS 2.0